Bioloogilise lisandi mõju punase ristiku-timuti silo fermentatsioonile ja toiteväärtusele =

Kaldmäe, H.; Olt, A.; Ots, M.; Kärt, O.; Songisepp, E. (2007). Bioloogilise lisandi mõju punase ristiku-timuti silo fermentatsioonile ja toiteväärtusele =. Agraarteadus, XVIII (1), 3−14.
ajakirjaartikkel
Kaldmäe, H.; Olt, A.; Ots, M.; Kärt, O.; Songisepp, E.
  • Eesti
  • Inglise
Effect of biological additive on fermentation and nutritive value of red clover-timothy silage
Agraarteadus
1024-0845
XVIII
1
2007
314
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo

Täisartikkel publitseeritud nii eesti kui inglise keeles.
bioloogiline lisand, silo, punane ristik, fermentatsiooni kvaliteet biological additive, silage, red clover, quality of fermentation