See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Winter diet and movements of wolf (Canis lupus) in Alam-Pedja Nature Reserve, Estonia

Kübarsepp, M.; Valdmann, H. (2003). Winter diet and movements of wolf (Canis lupus) in Alam-Pedja Nature Reserve, Estonia. In: Acta Zoologica Lituanica (34−40).. Vilnius: Institute of Ecology. (1).
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Kübarsepp, M.; Valdmann, H.
  • Inglise
Huntide talvine toitumine Alam-Pedja looduskaitsealal Eestis
Acta Zoologica Lituanica
Vilnius
Institute of Ecology
1392-1657
13
1
2003
3440
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo

http://gulib.georgetown.edu/newjour/a/msg04363.html http://vddb.library.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.03~2007~ISSN_1392-1657.V_17.N_1/DS.013.1.01.ESSPG