Laagerdusaja ja töötlusmeetodite mõju lihaveise kolme lihase mõnedele omadustele

Soidla, Riina; Kerner, Kristi; Tepper, Marek; Kaart, Tanel; Tänavots, Alo (2019). Laagerdusaja ja töötlusmeetodite mõju lihaveise kolme lihase mõnedele omadustele. Terve loom ja tervislik toit 2019: Terve loom ja tervislik toit 2019, Tartu, 6.-7. märts 2019. Toim. Kass, Marko; Aland, Andres; Andreson, Helena; Arney, David; Elias, Terje; Henno, Merike; Jaakson, Hanno; Jõudu, Ivi; Kaasik, Allan; Kass, Marko; Kiiman, Heli; Laikoja, Katrin; Leming, Ragnar; Ling, Katri; Meremäe, Kadrin; Ots, Meelis; Roasto, Mati; Tänavots, Alo; Valdmann, Andres. Tartu: Eesti Maaülikool, 17−27.
publitseeritud konverentsiettekanne
Soidla, Riina; Kerner, Kristi; Tepper, Marek; Kaart, Tanel; Tänavots, Alo
  • Eesti
Effect of ageing time on three muscle groups from the carcass of beef cattle
Terve loom ja tervislik toit 2019
Kass, Marko; Aland, Andres; Andreson, Helena; Arney, David; Elias, Terje; Henno, Merike; Jaakson, Hanno; Jõudu, Ivi; Kaasik, Allan; Kass, Marko; Kiiman, Heli; Laikoja, Katrin; Leming, Ragnar; Ling, Katri; Meremäe, Kadrin; Ots, Meelis; Roasto, Mati; Tänavots, Alo; Valdmann, Andres
Terve loom ja tervislik toit 2019, Tartu, 6.-7. märts 2019
Tartu
9789949629664
2019
1727
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Seotud asutused

  • Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool
  • Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Tõuaretuse ja biotehnoloogia õppetool

Lisainfo