See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Responses of wheat yield, quality and bread-making properties on the sulphur fertilization

Jarvan, Malle; Lukme, Lea; Adamson, Ando; Akk, Ann (2017). Responses of wheat yield, quality and bread-making properties on the sulphur fertilization. Acta Agriculturæ Scandinavica, Section B - Soil & Plant Science, 67 (5), 444−452.10.1080/09064710.2017.1293725.
ajakirjaartikkel
Jarvan, Malle; Lukme, Lea; Adamson, Ando; Akk, Ann
  • Inglise
Acta Agriculturæ Scandinavica, Section B - Soil & Plant Science
OSLO
Taylor & Francis As
0906-4710
67
5
67
2017
444452
9
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1080/09064710.2017.1293725

Seotud asutused

Lisainfo

Article
Dough stability; farinograph quality number; Gluten index; grain yield; loaf volume; sulphur application; Triticum aestivum L; wet gluten