See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

ASSESSMENT OF CHEMICAL AND SENSORY QUALITY OF UNSALTED AND SALTED SWEET CREAM BUTTER DURING STORAGE AT DIFFERENT TEMPERATURES AND TIME

Laikoja, Katrin; Teder, Liis; Jõudu, Ivi (2017). ASSESSMENT OF CHEMICAL AND SENSORY QUALITY OF UNSALTED AND SALTED SWEET CREAM BUTTER DURING STORAGE AT DIFFERENT TEMPERATURES AND TIME. Agraarteadus, XXVIII (2), 76−81.10.15159/jas.17.09.
ajakirjaartikkel
Laikoja, Katrin; Teder, Liis; Jõudu, Ivi
  • Inglise
Soolamata ja soolatud rõõsakoorevõi keemiline ning organoleptiline hindamine säilitamisel erinevatel temperatuuridel erineva aja jooksul
Agraarteadus
1024-0845; 2228-4893
XXVIII
2
2017
7681
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.
Teadmata

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.15159/jas.17.09

Lisainfo