See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Method elaboration for measuring the structural-mechanical properties of genutine gel and chewing candies

Arumeel, L.; Heinamägi, B.; Vokk, R. (2003). Method elaboration for measuring the structural-mechanical properties of genutine gel and chewing candies. In: Food and nutrition = Toit ja toitumine (11−20).. Tallinn: TTÜ kirjastus.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Arumeel, L.; Heinamägi, B.; Vokk, R.
  • Inglise
Food and nutrition = Toit ja toitumine
Tallinn
TTÜ kirjastus
1406-2712
2003
1120
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo