See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Encapsulation of β-carotene from sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) juice in furcellaran beads

Laos, K.; Lõugas, T.; Mändmets, A.; Vokk, R. (2007). Encapsulation of β-carotene from sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) juice in furcellaran beads. Innovative food science & emerging technologies, 8 (3), 395−398.10.1016/j.ifset.2007.03.013.
ajakirjaartikkel
Laos, K.; Lõugas, T.; Mändmets, A.; Vokk, R.
  • Inglise
Innovative food science & emerging technologies
1466-8564
8
3
2007
395398
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2007.03.013