See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The prevalence and serovar diversity of Salmonella in various food products in Estonia

Kramarenko, Toomas; Nurmoja, Imbi; Kärssin, Age; Meremäe, Kadrin; Hörman, Ari; Roasto, Mati (2014). The prevalence and serovar diversity of Salmonella in various food products in Estonia. Food Control, 42, 43−47.10.1016/j.foodcont.2014.01.032.
ajakirjaartikkel
Kramarenko, Toomas; Nurmoja, Imbi; Kärssin, Age; Meremäe, Kadrin; Hörman, Ari; Roasto, Mati
  • Inglise
Food Control
0956-7135
42
2014
4347
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.01.032

Lisainfo

Salmonella, prevalence, serovar diversity, various foods