See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Study of the toxic effect of the short- and medium-chain monocarboxylic acids on the growth of Saccharomyces cerevisiae using CO2-auxo-accelerostat fermentation system.

Kasemets, K., Kahru, A., Laht, T.-M. and Paalme, T. (2006). Study of the toxic effect of the short- and medium-chain monocarboxylic acids on the growth of Saccharomyces cerevisiae using CO2-auxo-accelerostat fermentation system. International Journal of Food Microbiology, 111, 206−215.
ajakirjaartikkel
Kasemets, K., Kahru, A., Laht, T.-M. and Paalme, T.
  • Inglise
International Journal of Food Microbiology
111
2006
206215
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile