See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Gel strength and encapsulation efficiency of furcellaran beads

Lõugas, Tiina;Laos, Katrin;Mändmets, Aire;Vokk, Raivo;Friedenthal, Margus (2005). Gel strength and encapsulation efficiency of furcellaran beads. Proceedings of 4th International Congress on Food Technology (171−176).. Athens: Hellenic Association of Food Technologists.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Lõugas, Tiina;Laos, Katrin;Mändmets, Aire;Vokk, Raivo;Friedenthal, Margus
Proceedings of 4th International Congress on Food Technology
Athens
Hellenic Association of Food Technologists
960-88557-0-5
1
2005
171176
Ilmunud
3.4. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud valdkonda 3.1. mittekuuluvates konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo