See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

HACCP : käsiraamat toidukäitlejale

Pärn, J.; Laikoja, K.; Soosaar, P.; Kovaljova, L.; Veskus, T. (koostajad) (2002). HACCP : käsiraamat toidukäitlejale. Tallinn: Põllumajandusministeerium.
raamat/monograafia
Pärn, J.; Laikoja, K.; Soosaar, P.; Kovaljova, L.; Veskus, T. (koostajad)
  • Eesti
Tallinn
Põllumajandusministeerium
9985-78-857-5
2002
151
Ilmunud
4.2. Teiste teadusväljaannete toimetamine, mis ei kuulu kategooriasse 4.1, aga mille väljaandnud kirjastus on akadeemiliselt piisavalt tuntud
Teadmata

Lisainfo