See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Protein content and volume weight of cereals depending on leguminous precrop in organic conditions

Tamm, I.; Tamm, Ü.; Ingver, A.; Koppel, R.; Tupits, I.; Bender, A.; Tamm, S.; Narits, L.; Koppel, M. (2015). Protein content and volume weight of cereals depending on leguminous precrop in organic conditions. In: Ed. S. Zeverte-Riva (Ed.). Proceedings of the 25th NJF Congress (103−103).NJF 25 kongress, Riia, 2015. Riga.
muud
Tamm, I.; Tamm, Ü.; Ingver, A.; Koppel, R.; Tupits, I.; Bender, A.; Tamm, S.; Narits, L.; Koppel, M.
  • Inglise
Maheviljeluses kasvataud teravilja proteiini sisaldus ja mahukaal sõltuvalt liblikõielisest eelviljast
Proceedings of the 25th NJF Congress
Ed. S. Zeverte-Riva
NJF 25 kongress, Riia, 2015
Riga
2015
103103
1
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Lisainfo