Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile

Põldvere, A.; Lepasalu, L.; Soidla, R.; Kerner, K. (2009). Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile.. Tõuloomakasvatus, 3, 18−21.
ajakirjaartikkel
Põldvere, A.; Lepasalu, L.; Soidla, R.; Kerner, K.
  • Eesti
The effect of different stunning methods on pork meat quality
Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile.
Tõuloomakasvatus
3
2009
1821
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.

Lisainfo