See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Oxidation products of free polyunsaturated fatty acids in wheat varieties

Levandi, T.; Püssa, T.; Vaher, M.; Toomik, P.; Kaljurand, M. (2009). Oxidation products of free polyunsaturated fatty acids in wheat varieties. European Journal of Lipid Science and Technology, 111 (7), 715−722. DOI: 10.1002/ejlt.200800286.
artikkel ajakirjas
Levandi, T.; Püssa, T.; Vaher, M.; Toomik, P.; Kaljurand, M.
  • Inglise
European Journal of Lipid Science and Technology
1438-7697
111
7
2009
715722
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1002/ejlt.200800286

Lisainfo