See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of glucose content on thermally cross-linked fibrous gelatin scaffolds for tissue engineering

Siimon, Kaido; Reemann, Paula; Poder, Annika; Pook, Martin; Kangur, Triin; Kingo, Kulli; Jaks, Viljar; Maeorg, Uno; Jaervekuelg, Martin (2014). Effect of glucose content on thermally cross-linked fibrous gelatin scaffolds for tissue engineering. Materials Science and Engineering C, 42, 538−545.10.1016/j.msec.2014.05.075.
ajakirjaartikkel
Siimon, Kaido; Reemann, Paula; Poder, Annika; Pook, Martin; Kangur, Triin; Kingo, Kulli; Jaks, Viljar; Maeorg, Uno; Jaervekuelg, Martin
  • Inglise
Materials Science and Engineering C
AMSTERDAM
0928-4931
42
42
2014
538545
8
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Teadmata
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.msec.2014.05.075

Lisainfo

Article
Gelatin; Glucose; Electrospinning; Cross-linking; Fibroblast
WoS