Physiological properties of Lactobacillus paracasei, L. Danicus and L-curvatus strains isolated from Estonian semi-hard cheese

Kask, S.; Adamberg, K.; Orlowski, A.; Vogensen, FK.; Moller, PL.; Ardo, Y.; Paalme, T (2003). Physiological properties of Lactobacillus paracasei, L. Danicus and L-curvatus strains isolated from Estonian semi-hard cheese. Food Research international, 36, 1037−1046.
ajakirjaartikkel
Kask, S.; Adamberg, K.; Orlowski, A.; Vogensen, FK.; Moller, PL.; Ardo, Y.; Paalme, T
  • Inglise
Food Research international
Amsterdam
Elsevier Science BV
0963-9969
36
2003
10371046
10
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

Seotud asutused