Safety of probiotic cheese containing Lactobacillus plantarum Tensia according to a variety of health indices in different age groups

Songisepp, E.; Hütt, P.; Rätsep, M.; Shkut, E.; Kõljalg, S.; Truusalu, K.; Stsepetova, J.; Smidt, I.; Kolk, H.; Zagura, M.; Mikelsaar, M. (2012). Safety of probiotic cheese containing Lactobacillus plantarum Tensia according to a variety of health indices in different age groups. Journal of Dairy Science, 95 (10), 5495−5509.dx.doi.org/10.3168/jds.2011-4756.
ajakirjaartikkel
Songisepp, E.; Hütt, P.; Rätsep, M.; Shkut, E.; Kõljalg, S.; Truusalu, K.; Stsepetova, J.; Smidt, I.; Kolk, H.; Zagura, M.; Mikelsaar, M.
  • Inglise
Probiootilise Lactobacillus plantarum Tensia sisaldava juustu ohutus vastavalt reale tervise näitajatele erinevates eagruppides
Journal of Dairy Science
95
10
2012
54955509
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/dx.doi.org/10.3168/jds.2011-4756

Lisainfo

Article
Edam-type cheese, Lactobacillus plantarum, probiotic, safety
ScienceDirect