See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Creating spaces of food experience: pop-up restaurants in Estonia

Bardone, Ester; Kannike, Anu (2017). Creating spaces of food experience: pop-up restaurants in Estonia. In: Kannike, Anu; Tasa, Monika; Västrik, Ergo-Hart (Ed.). Approaches in Culture Theory (217−243). University of Tartu Press.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Bardone, Ester; Kannike, Anu
  • Inglise
Toidukogemuse ruumide loomine: pop-up restoranid Eestis
Approaches in Culture Theory
Kannike, Anu; Tasa, Monika; Västrik, Ergo-Hart
University of Tartu Press
9789949774609
7
2017
217243
Ilmunud
3.1. Artiklid/peatükid lisas loetletud kirjastuste välja antud kogumikes (kaasa arvatud Thomson Reuters Book Citation Index, Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index, Scopus refereeritud kogumikud)

Viited terviktekstile