Enzymatic synthesis and ways of further treatment of fructooligosaccharides and polymeric levan for prebiotic efficiency studies
Mardo, Karin; Visnapuu, Triinu; Aasamets, Anneli; Viigand, Katrin; Bondarenko, Olesja; Vija, Heiki; Adamberg Kaarel; Adamberg, Signe; Alamäe, Tiina. (2016). Enzymatic synthesis and ways of further treatment of fructooligosaccharides and polymeric levan for prebiotic efficiency studies. New Biotechnology, 33: 17th European Congress on Biotechnology; Krakov, Poland; 3-6.07.2016. ELSEVIER, S122−123. DOI: 10.1016/j.nbt.2016.06.1148.
publitseeritud konverentsiettekanne
Mardo, Karin; Visnapuu, Triinu; Aasamets, Anneli; Viigand, Katrin; Bondarenko, Olesja; Vija, Heiki; Adamberg Kaarel; Adamberg, Signe; Alamäe, Tiina.
- Inglise
New Biotechnology
17th European Congress on Biotechnology; Krakov, Poland; 3-6.07.2016
ELSEVIER
33
2016
S122–123
Ilmunud
5.1. Konverentsiteesid, mida kajastab Thomson Reuters Web of Science
Ei
Viited terviktekstile
Seotud asutused
- Tartu Ülikool, Loodus- ja täppisteaduste valdkond, molekulaar- ja rakubioloogia instituut
- Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut
- Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool
- AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus