See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Toiduohutuse riskid putukate kasutamisel toidu ja söödana

Roasto, Mati (2017). Toiduohutuse riskid putukate kasutamisel toidu ja söödana. Terve Loom ja Tervislik Toit 2017 (67−76). Eesti Maaülikool: publicon oü.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Roasto, Mati
  • Eesti
Food safety risks associated with use of insects as food and feed
Terve Loom ja Tervislik Toit 2017
Eesti Maaülikool
publicon oü
9789949569748
2017
6776
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo

Putukad, toit, sööt, ohud