Diversity and Stability of Lactic Acid Bacteria in Rye Sourdoughs of Four Bakeries with Different Propagation Parameters

Viiard, E.; Bessmeltseva, M.; Simm, J.; Talve, T.; Aaspõllu, A; Paalme, T.; Sarand, I. (2016). Diversity and Stability of Lactic Acid Bacteria in Rye Sourdoughs of Four Bakeries with Different Propagation Parameters. PLOS ONE, e0148325.10.1371/journal.pone.0148325.
ajakirjaartikkel
Viiard, E.; Bessmeltseva, M.; Simm, J.; Talve, T.; Aaspõllu, A; Paalme, T.; Sarand, I.
  • Inglise
PLOS ONE
2016
e0148325
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
SCOPUS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0148325

Seotud asutused

Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Integreeritud süsteemide bioloogia keskus