See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Use of Bilberry Sace for Inhibition of Fatty Acid Oxidation During Marination of Pork

Püssa, T.; Pällin, R.; Raudsepp, P.; Toomik, P.; Veri, K.; Sidla, R.; Rei, M. (2007). Use of Bilberry Sace for Inhibition of Fatty Acid Oxidation During Marination of Pork. Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology: 53rd International Congress of Meat Science and Technology, Beijing, China 5-10. aug. 2007. Beijing, China: China Agricultural University Press, 443−444.
publitseeritud konverentsiettekanne
Püssa, T.; Pällin, R.; Raudsepp, P.; Toomik, P.; Veri, K.; Sidla, R.; Rei, M.
  • Inglise
Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology
53rd International Congress of Meat Science and Technology, Beijing, China 5-10. aug. 2007
Beijing, China
China Agricultural University Press
9787811172393
2007
443444
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo