See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Akrüülamiid toidus

Roasto, M., Elias, A., Reinik, M., Nurk, E., Nelis, K., Elias, T. (2019). Akrüülamiid toidus. Terve Loom ja Tervislik Toit (41−47). Eesti Maaülikool: Vali Press OÜ.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Roasto, M., Elias, A., Reinik, M., Nurk, E., Nelis, K., Elias, T.
  • Eesti
Acrylamide in Food
Terve Loom ja Tervislik Toit
Eesti Maaülikool
978-9949-629-66-4
2019
4147
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo

akrüülamiid, teke, toidud, vähendamise võimalused