See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Prevalence and counts of Campylobacter spp. in poultry meat at retail level in Estonia

Mäesaar, Mihkel; Praakle, Kristi; Meremäe, Kadrin; Kramarenko, Toomas; Sõgel, Jelena; Viltrop, Arvo; Muutra, Kaisa; Kovalenko, Kaspars; Matt, Darja; Hörman, Ari; Hänninen, Marja-Liisa; Roasto, Mati (2014). Prevalence and counts of Campylobacter spp. in poultry meat at retail level in Estonia. Food Control, 44, 72−77.10.1016/j.foodcont.2014.03.044.
ajakirjaartikkel
Mäesaar, Mihkel; Praakle, Kristi; Meremäe, Kadrin; Kramarenko, Toomas; Sõgel, Jelena; Viltrop, Arvo; Muutra, Kaisa; Kovalenko, Kaspars; Matt, Darja; Hörman, Ari; Hänninen, Marja-Liisa; Roasto, Mati
  • Inglise
Food Control
0956-7135
44
2014
7277
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.03.044