See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Musta, punase, rohelise ja valge tee aroomide eraldamine ja uurimine = Isolation and determination of black, red, green and white tea aromas

Gorbatšova, J.; Orav, A. (2005). Musta, punase, rohelise ja valge tee aroomide eraldamine ja uurimine = Isolation and determination of black, red, green and white tea aromas. XXIX Eesti keemiapäevad : teaduskonverentsi ettekannete teesid = 29th Estonian Chemistry Days : abstracts of scientific conference. Tallinn: Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 13−14.
publitseeritud konverentsiettekanne
Gorbatšova, J.; Orav, A.
  • Inglise
XXIX Eesti keemiapäevad : teaduskonverentsi ettekannete teesid = 29th Estonian Chemistry Days : abstracts of scientific conference
Tallinn
Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus
9985-59-570-X
2005
1314
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo