See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The Breakdown of Stored Triacylglycerols Is Required during Light-Induced Stomatal Opening

McLachlan, Deirdre H.; Lan, Jue; Geilfus, Christoph-Martin; Dodd, Antony N.; Larson, Tony; Baker, Alison; Hõrak, Hanna; Kollist, Hannes; He, Zhesi; Graham, Ian; Mickelbart, Michael V; Hetherington, Alistair M. (2016). The Breakdown of Stored Triacylglycerols Is Required during Light-Induced Stomatal Opening. Current Biology, 26 (5), 707−712.10.1016/j.cub.2016.01.019.
ajakirjaartikkel
McLachlan, Deirdre H.; Lan, Jue; Geilfus, Christoph-Martin; Dodd, Antony N.; Larson, Tony; Baker, Alison; Hõrak, Hanna; Kollist, Hannes; He, Zhesi; Graham, Ian; Mickelbart, Michael V; Hetherington, Alistair M.
  • Inglise
Current Biology
26
5
2016
707712
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
SCOPUS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.cub.2016.01.019

Seotud asutused