See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The effect of amino acids on the rate of hydroxylation of cholesterol catalyzed by Mn and Fe porphyrinates

Solovieva, A.B.; Cheremenskaya, O.V.; Belkina, N.V.; Evstigneeva, R.P.; Zheltukhina, G.A.; Borovkov, V.V. (1996). The effect of amino acids on the rate of hydroxylation of cholesterol catalyzed by Mn and Fe porphyrinates. Russian Chemical Bulletin, 45 (12), 2850−2853.10.1007/BF01430659.
ajakirjaartikkel
Solovieva, A.B.; Cheremenskaya, O.V.; Belkina, N.V.; Evstigneeva, R.P.; Zheltukhina, G.A.; Borovkov, V.V.
  • Inglise
Russian Chemical Bulletin
1066-5285
45
12
1996
28502853
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1007/BF01430659

Seotud asutused

Lisainfo