See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Degradation of fructans and production of propionic acid by Bacteroides thetaiotaomicron are enhanced by the shortage of amino acids

Adamberg, Signe; Tomson, Katrin; Vija, Heiki; Puurand, Marju; Kabanova, Natalja; Visnapuu, Triinu; Jõgi, Eerik; Alamäe, Tiina; Adamberg, Kaarel (2014). Degradation of fructans and production of propionic acid by Bacteroides thetaiotaomicron are enhanced by the shortage of amino acids. Frontiers in Nutrition, 1 (21), 1−10. DOI: 10.3389/fnut.2014.00021.
artikkel ajakirjas
Adamberg, Signe; Tomson, Katrin; Vija, Heiki; Puurand, Marju; Kabanova, Natalja; Visnapuu, Triinu; Jõgi, Eerik; Alamäe, Tiina; Adamberg, Kaarel
  • Inglise
Frontiers in Nutrition
2296-861X
1
21
2014
110
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
Autorile viitamine (CC BY)
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.3389/fnut.2014.00021