See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Protein exudation from salted meat in processing by cold tumbling

Soosaar, Priit; Karus, Avo; Rei, Meili; Karus, Virge (2013). Protein exudation from salted meat in processing by cold tumbling. Farm animal Proteomics 2013: Košice, Slovakia - 25-26 April 2013. Ed. Almeida, A.; Eckersall, D.; Bencurova, E.; Dolinska, S.; Mlynarcik, P.; Vincova, M.; Bhide, M. Wageningen, Netherlands: Wageningen Academic Publishers, 287−289.10.3920/978-90-8686-776-9.
publitseeritud konverentsiettekanne
Soosaar, Priit; Karus, Avo; Rei, Meili; Karus, Virge
  • Inglise
Farm animal Proteomics 2013
Almeida, A.; Eckersall, D.; Bencurova, E.; Dolinska, S.; Mlynarcik, P.; Vincova, M.; Bhide, M.
Košice, Slovakia - 25-26 April 2013
Wageningen, Netherlands
Wageningen Academic Publishers
9789086862221
2013
287289
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.3920/978-90-8686-776-9

Lisainfo

CAB, PubMed, Springer