See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Protein exudation from salted meat in processing by cold tumbling

Soosaar, Priit; Karus, Avo; Rei, Meili; Karus, Virge (2013). Protein exudation from salted meat in processing by cold tumbling. Farm animal Proteomics 2013: Košice, Slovakia - 25-26 April 2013. Ed. Almeida, A.; Eckersall, D.; Bencurova, E.; Dolinska, S.; Mlynarcik, P.; Vincova, M.; Bhide, M. Wageningen, Netherlands: Wageningen Academic Publishers, 287−289. DOI: 10.3920/978-90-8686-776-9_72.
publitseeritud konverentsiettekanne
Soosaar, Priit; Karus, Avo; Rei, Meili; Karus, Virge
  • Inglise
Farm animal Proteomics 2013
Almeida, A.; Eckersall, D.; Bencurova, E.; Dolinska, S.; Mlynarcik, P.; Vincova, M.; Bhide, M.
Košice, Slovakia - 25-26 April 2013
Wageningen, Netherlands
Wageningen Academic Publishers
9789086862221
2013
287289
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes
Ei

Viited terviktekstile

doi.org/10.3920/978-90-8686-776-9_72

Lisainfo

CAB, PubMed, Springer