Milk rennet coagulation properties and factors affecting it.
Jõudu, Ivi; Henno, Merike; Värv, Sirje; Sabre, Dorel; Viinalass, Haldja; Püssa, Tõnu; Kaart, Tanel; Kärt, Olav. (2008). Milk rennet coagulation properties and factors affecting it. Proceedings of International Scientific Conference: Implication of Different Production Technologies on Animal Health and Food Products Quality Indices, Sigulda, Latvia, December 4-5, 2008. Latvia: Latvia University of Agriculture, 139−148.
publitseeritud konverentsiettekanne
Jõudu, Ivi; Henno, Merike; Värv, Sirje; Sabre, Dorel; Viinalass, Haldja; Püssa, Tõnu; Kaart, Tanel; Kärt, Olav.
- Inglise
Piima laapumisomadused ja seda mõjutavad tegurid
Proceedings of International Scientific Conference
Implication of Different Production Technologies on Animal Health and Food Products Quality Indices, Sigulda, Latvia, December 4-5, 2008
Latvia
Latvia University of Agriculture
978-9984-39-697-2
2008
139–148
Ilmunud
3.4. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud valdkonda 3.1. mittekuuluvates konverentsikogumikes
Teadmata
Viited terviktekstile
Seotud asutused
- BioCC OÜ, Tervisliku Piima Biotehnoloogiate Arenduskeskus OÜ
- Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond
- Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduhügieeni osakond
- Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmise osakond