See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Structure and thermal stability of pyruvated carrageenans from the red alga Coccotylus truncatus

Tuvikene, R.; Truus, K.; Robal, M.; Pehk, T.; Kailas, T.; Vaher, M.; Paalme, T. (2009). Structure and thermal stability of pyruvated carrageenans from the red alga Coccotylus truncatus. Carbohydrate Research, 344 (6), 788−794. DOI: 10.1016/j.carres.2009.01.024.
artikkel ajakirjas
Tuvikene, R.; Truus, K.; Robal, M.; Pehk, T.; Kailas, T.; Vaher, M.; Paalme, T.
  • Inglise
Structure and thermal stability of pyruvated carrageenans from the red alga Coccotylus truncatus
Carbohydrate Research
0008-6215
344
6
2009
788794
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1016/j.carres.2009.01.024