See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Gel strength and encapsulation efficiency of furcellaran beads. Accessing Useful Technologies

Lõugas, T.; Laos, K.; Vokk, R.; Friedenthal, M. (2005). Gel strength and encapsulation efficiency of furcellaran beads. Accessing Useful Technologies. In: Optimizing Food Safety and Nutrition, The 4th International Congress on Food Technology - Proceedings, Piraeus, Greece, 18-19 Feburary, 2005..
muud
Lõugas, T.; Laos, K.; Vokk, R.; Friedenthal, M.
  • Inglise
Optimizing Food Safety and Nutrition, The 4th International Congress on Food Technology - Proceedings, Piraeus, Greece, 18-19 Feburary, 2005
2005
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1

Viited terviktekstile

Lisainfo