See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Sibul, kadakas ja küüslauk – toidutaimed ja regionaalne toidukultuur Eestis

Kalle, Raivo; Bardone, Ester; Sõukand, Renata (2015). Sibul, kadakas ja küüslauk – toidutaimed ja regionaalne toidukultuur Eestis. Mäetagused, 59, 97−124.10.7592/MT2015.59.toidutaim.
ajakirjaartikkel
Kalle, Raivo; Bardone, Ester; Sõukand, Renata
  • Eesti
Onion, Juniper and Garlic: Food Plants and Regional Food Culture in Estonia
Mäetagused
1406-9938
59
2015
97124
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.7592/MT2015.59.toidutaim