See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Comparison of fruit quality parameters of different raspberry (Rubus idaeus L.) genotypes cultivated in Estonia

Rätsep, R.; Vinogradov, M.; Arus, L.; Kaldmäe, H.; Aluvee, A.; Kikas, A. (2020). Comparison of fruit quality parameters of different raspberry (Rubus idaeus L.) genotypes cultivated in Estonia. Acta Horticulturae, 1277, 101−108. DOI: 10.17660/ActaHortic.2020.1277.14.
artikkel ajakirjas
Rätsep, R.; Vinogradov, M.; Arus, L.; Kaldmäe, H.; Aluvee, A.; Kikas, A.
  • Inglise
Acta Horticulturae
0567-7572
1277
2020
101108
Ilmunud
3.1. Artiklid/peatükid lisas loetletud kirjastuste välja antud kogumikes (kaasa arvatud Web of Science Book Citation Index, Web of Science Conference Proceedings Citation Index, Scopus refereeritud kogumikud)
Ei

Viited terviktekstile

doi.org/10.17660/ActaHortic.2020.1277.14

Seotud asutused

  • Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, Polli aiandusuuringute keskus

Lisainfo

raspberry fruits, polyphenols, anthocyanins, soluble solids, titratable acids