See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Erinevate glükosinolaatide sisaldus Eestis toodetud rapsiseemnetes ja -koogis

Leming, Ragnar; Lember, Aleksander; Kukk, Tiina (2004). Erinevate glükosinolaatide sisaldus Eestis toodetud rapsiseemnetes ja -koogis. Agraarteadus, XV (1), 21−27.
artikkel ajakirjas
Leming, Ragnar; Lember, Aleksander; Kukk, Tiina
  • Eesti
The content of individual glucosinolates in rapeseed and rapeseed cake produced in Estonia
Agraarteadus
1024-0845
XV
1
2004
2127
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.
Jah
kuldne

Viited terviktekstile

Lisainfo

Bibliogr.: 26 nim.; The content of individual glucosinolates in rapeseed and rapeseed cake produced in Estonia.; Kokkuv. inglise keeles.
jõusöödad, söötade koostis, kuumutamine, glükosinolaadid