See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The use of Linseed Oil in Enriching the Lipids of Hen Broiler, Quail and Rabbit Meat with omega-3 Fatty Acids = Linaõli kasutamine kanabroileri- vuti- ja küülikuliha lipiidide rikastamiseks omega-3-rasvhapetega

Lember, Aleksander; Tikk, Harald; Tikk, Viive; Tamm, K.; Karus, Avo; Kuusik, Sirje; Rei, Meili (2006). The use of Linseed Oil in Enriching the Lipids of Hen Broiler, Quail and Rabbit Meat with omega-3 Fatty Acids = Linaõli kasutamine kanabroileri- vuti- ja küülikuliha lipiidide rikastamiseks omega-3-rasvhapetega. Agraarteadus, XVII (1), 23−67.
ajakirjaartikkel
Lember, Aleksander; Tikk, Harald; Tikk, Viive; Tamm, K.; Karus, Avo; Kuusik, Sirje; Rei, Meili
  • Inglise
  • Eesti
Linaõli kasutamine kanabroileri- vuti- ja küülikuliha lipiidide rikastamiseks omega-3-rasvhapetega
Agraarteadus
1024-0845
XVII
1
2006
2367
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo

omega-3-rasvhapped, PUFA, linaõli, lipiidide koostis
CAB International, AGRIS, DOAJ