See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Berry polyphenols as inhibitors of fatty acid oxidation during marination of pork.

Püssa, T.; Anton, D; Pällin, R.; Raudsepp, P.; Toomik, P.; Veri, K.; Kirisaare, K.; Rei, M. (2008). Berry polyphenols as inhibitors of fatty acid oxidation during marination of pork. Proceedings of 54th International Conference on meat science and technology, cd: 54th International conference on meat science and technology, Cape Town, South Africa, 10-15 august 2008. Cape Town, 3 pages.
publitseeritud konverentsiettekanne
Püssa, T.; Anton, D; Pällin, R.; Raudsepp, P.; Toomik, P.; Veri, K.; Kirisaare, K.; Rei, M.
  • Inglise
Proceedings of 54th International Conference on meat science and technology, cd
54th International conference on meat science and technology, Cape Town, South Africa, 10-15 august 2008
Cape Town
2008
3 pages
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1

Viited terviktekstile