See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Sensory and chemical profiles of Finnish honeys of different botanical origins and consumer preferences.

Kortesniemi, M.; Rosenvald, S.; Laaksonen, O.; Vanag, A.; Ollikka, T.; Vene, K.; Yang, B. (2018). Sensory and chemical profiles of Finnish honeys of different botanical origins and consumer preferences. Food Chemistry, 246, 351−359. DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.10.069.
artikkel ajakirjas
Kortesniemi, M.; Rosenvald, S.; Laaksonen, O.; Vanag, A.; Ollikka, T.; Vene, K.; Yang, B.
  • Inglise
Food Chemistry
0308-8146
246
2018
351359
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.10.069

Seotud asutused

University of Turku, Department of Biochemistry, Food Chemistry and Food Development, Finland Finnish Beekeepers’ Association, Finland

Lisainfo

Research Article
Botanical origin; CATA; Chemical profile; Consumer preference; Honey; Odor-active compound; Sensory profile