See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

A study of primary oxidation products of free polyunsaturated fatty acids in wheat varieties

Vaher, Merike; Levandi, Tuuli; Püssa, Tõnu; Toomik, Peeter; Kaljurand, Mihkel (2009). A study of primary oxidation products of free polyunsaturated fatty acids in wheat varieties. Proceedings of World Congress on Oils and Fats & 28th ISF Congress: World Congress on Oils and Fats & 28th ISF Congress, Sydney, Australia, 27-30 September. Sydney, Australia.
publitseeritud konverentsiettekanne
Vaher, Merike; Levandi, Tuuli; Püssa, Tõnu; Toomik, Peeter; Kaljurand, Mihkel
  • Inglise
Vabade polüküllastamata rasvhapete oksüdatsiooniproduktide uurimine nisu sortides
Proceedings of World Congress on Oils and Fats & 28th ISF Congress
World Congress on Oils and Fats & 28th ISF Congress, Sydney, Australia, 27-30 September
Sydney, Australia
2009
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile