See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Viability of Lactobacillus acidophilus in yoghurt containing inulin or oligofructose during refrigerated storage

Juhkam, Kadrin; Elias, Priit; Roasto, Mati; Tamme, Terje (2007). Viability of Lactobacillus acidophilus in yoghurt containing inulin or oligofructose during refrigerated storage. Milchwissenschaft = Milk science international, 62 (1), 52−54.
ajakirjaartikkel
Juhkam, Kadrin; Elias, Priit; Roasto, Mati; Tamme, Terje
  • Inglise
Milchwissenschaft = Milk science international
0026-3788
62
1
2007
5254
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

Lisainfo

Lactobacillus acidophilus, inulin, storage, viability