See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Monocationic salts of carrageenans: Preparation and physico-chemical properties

Robal, Marju; Brenner, Tom; Matsukawa, Shingo; Ogawa, Hiroo; Truus, Kalle; Rudolph, Brian; Tuvikene, Rando (2017). Monocationic salts of carrageenans: Preparation and physico-chemical properties. Food Hydrocolloids, 63, 656−667. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2016.09.032.
artikkel ajakirjas
Robal, Marju; Brenner, Tom; Matsukawa, Shingo; Ogawa, Hiroo; Truus, Kalle; Rudolph, Brian; Tuvikene, Rando
  • Inglise
Food Hydrocolloids
0268-005X
63
2017
656667
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Ei
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.09.032