See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Stability of anthocyanins and the variability of their content in some fruits and vegetables cultivated in Estonia

Raudsepp, Piret; Libek, Elmo; Rätsep, Reelika; Kikas, Ave; Libek, Asta-Virve; Arus, Liina; Kaldmäe, Hedi; Bleive, Uko (2017). Stability of anthocyanins and the variability of their content in some fruits and vegetables cultivated in Estonia. In: . FoodBalt 2017, 27.04-28.04.2017, Jelgava, Latvia. 27.04.2017 Läti.
muud
Raudsepp, Piret; Libek, Elmo; Rätsep, Reelika; Kikas, Ave; Libek, Asta-Virve; Arus, Liina; Kaldmäe, Hedi; Bleive, Uko
  • Inglise
Eesti Maaülikool
FoodBalt 2017, 27.04-28.04.2017, Jelgava, Latvia
Läti
2017
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo