See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Estimation of legume silage digestibility with various laboratory methods.

Olt, A., Rinne, M., Nousiainen, J., Tuori, M., Paul, C., Fraser, M.D. & Huhtanen, P. (2005). Estimation of legume silage digestibility with various laboratory methods. Silage production and utilization.: The XIVth International Silage Conference. Ed. R.S. Park & M.D. Stronge. Wageningen Academic Publishers, 267−267.
publitseeritud konverentsiettekanne
Olt, A., Rinne, M., Nousiainen, J., Tuori, M., Paul, C., Fraser, M.D. & Huhtanen, P.
  • Inglise
Silage production and utilization.
R.S. Park & M.D. Stronge
The XIVth International Silage Conference
Wageningen Academic Publishers
9076998752
2005
267267
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo