See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Toiduainetööstuse Tootmishügieen

Roasto, Mati; Breivel, Marko; Dreimann, Priit. (2011). Toiduainetööstuse Tootmishügieen. Halo Kirjastus.
raamat/monograafia
Roasto, Mati; Breivel, Marko; Dreimann, Priit.
  • Eesti
Production Hygiene of the Food Enterprises
Silvi Seesmaa, Tiina Kivisäkk
Halo Kirjastus
978-9949-429-27-1
2011
392
Ilmunud
6.2. Õpikud ja muud õppeotstarbelised publikatsioonid, v.a. kõrgkooliõpikud;

Viited terviktekstile

Lisainfo

Tootmishügieen, toiduainete mikrobioloogia, sanitatsioon, toiduohutus