See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Study on sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pigments as potential antioxidants

Lõugas, T.; Vokk, R. (2004). Study on sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pigments as potential antioxidants. L. Dufosse. Pigments in Food, more than colours (238−240).. Quimper: Universite de Bretagne Occidentale.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Lõugas, T.; Vokk, R.
Pigments in Food, more than colours
L. Dufosse
Quimper
Universite de Bretagne Occidentale
2-9521516-0-1
2004
238240
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo