See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Liha kvaliteet ja selle määramise meetodid

Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo (2012). Liha kvaliteet ja selle määramise meetodid. Terve loom ja tervislik toit: Terve loom ja tervislik toit, Tartu, 29.-30.03.2012. Tartu: Eesti Maaülikool, 55−62.
publitseeritud konverentsiettekanne
Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo
  • Eesti
Meat quality and methods of determination
Terve loom ja tervislik toit
Terve loom ja tervislik toit, Tartu, 29.-30.03.2012
Tartu
Eesti Maaülikool
9789949484287
2012
5562
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo