See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Applications of biotechnology in food engineering

"Paalme, Toomas;Adamberg, Kaarel;Eha, Kairit;Friedenthal, Margus;Järvekülg, Lilian;Laos, Katrin;Kasemets, Kaja;Kann, Aino;Kask, Signe;Laht, Tiiu-Maie;Sirendi, Meelis;Tauts, Olev;Tedersoo, Erge;Täht, Riina;Vokk, Raivo" (2002). Applications of biotechnology in food engineering. Food and Nutrition, 16−30.
ajakirjaartikkel
"Paalme, Toomas;Adamberg, Kaarel;Eha, Kairit;Friedenthal, Margus;Järvekülg, Lilian;Laos, Katrin;Kasemets, Kaja;Kann, Aino;Kask, Signe;Laht, Tiiu-Maie;Sirendi, Meelis;Tauts, Olev;Tedersoo, Erge;Täht, Riina;Vokk, Raivo"
  • Inglise
Food and Nutrition
1406-2712
2002
1630
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo