See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Impact of enzymatic treatment on the blackcurrant (Ribes nigrum L.) polyphenols in juice and press-residue

Rätsep, Reelika; Bleive, Uko; Kaldmäe, Hedi; Kahu, Kersti; Kikas, Ave (2020). Impact of enzymatic treatment on the blackcurrant (Ribes nigrum L.) polyphenols in juice and press-residue. International Journal of Food Science and Agriculture, 4 (1), 43−48. DOI: 10.26855/ijfsa.2020.03.008.
artikkel ajakirjas
Rätsep, Reelika; Bleive, Uko; Kaldmäe, Hedi; Kahu, Kersti; Kikas, Ave
  • Inglise
International Journal of Food Science and Agriculture
2578-3475
4
1
2020
4348
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele
Ei

Viited terviktekstile

doi.org/10.26855/ijfsa.2020.03.008

Seotud asutused

Lisainfo