See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Intestinal microbiota metabolism of L-carnitine, a nutrient in red meat, promotes atherosclerosis

Koeth, RA.; Wang, Z.; Levison, BS.; Buffa, JA.; Org, E.; Sheehy, BT.; Britt, EB.; Fu, X.; Wu, Y.; Li, L.; Smith, JD.; DiDonato, JA.; Chen, J.; Li, H.; Wu, GD.; Lewis, JD.; Warrier, M.; Brown, JM.; Krauss, RM.; Tang, WH. ... Hazen, SL. (2013). Intestinal microbiota metabolism of L-carnitine, a nutrient in red meat, promotes atherosclerosis. Nature Medicine, 19 (5), 576−585.10.1038/nm.3145.
ajakirjaartikkel
Koeth, RA.; Wang, Z.; Levison, BS.; Buffa, JA.; Org, E.; Sheehy, BT.; Britt, EB.; Fu, X.; Wu, Y.; Li, L.; Smith, JD.; DiDonato, JA.; Chen, J.; Li, H.; Wu, GD.; Lewis, JD.; Warrier, M.; Brown, JM.; Krauss, RM.; Tang, WH.; Bushman, FD.; Lusis, AJ.; Hazen, SL.
  • Inglise
Nature Medicine
19
5
2013
576585
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

dx.doi.org/10.1038/nm.3145