[Oomega]-3-rasvhapete sisalduse suurendamisest linnukasvatussaadustes

Hämmal, Jaanus; Tikk, Viive; Tikk, Harald; Viigimaa, Margus; Kuusik, Sirje (2001). [Oomega]-3-rasvhapete sisalduse suurendamisest linnukasvatussaadustes. Agraarteadus, XII (1), 14−50.
ajakirjaartikkel
Hämmal, Jaanus; Tikk, Viive; Tikk, Harald; Viigimaa, Margus; Kuusik, Sirje
  • Eesti
On increasing Omega-3 fatty acid content in poultry products
Agraarteadus
1024-0845
XII
1
2001
1450
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.

Viited terviktekstile

Lisainfo

Bibliogr.: 13 nim.; Summary: On increasing omega-3 fatty acid content in poultry products.
rasvhapped, linnuliha, munad, söötade koostis